Bir çok ünlü müzisyenin de üye olduğu ‘Vakfıkebir Müzisyenler Derneği’, Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın da katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.



Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi ‘n de (Bellona arkası) açılan Müzisyenler Derneği’nin selamlama konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ali Ofluoğlu,  şehitlerimize rahmet diledi ve sözü Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya bıraktı.
Başkan Balta konuşmasında, Şehitlerimize rahmet, güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyoruz, tüm milletimizin baş sağ olsun. Kederli ailelerine de sabırlar diliyoruz.” dedi.
Balta konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dernekleşmek güzel. Geçmiş birikimleri geleceğe aktarmak için önemli bir girişim, tebrik ediyor, dernek çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Ben; buradaki birikiminizi, deneyiminizi gençlere, çocuklara aktaracağınıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu
Açılışa, sanatçılarımızdan Gülişan Şafak, Tahsin Zaman, Paşa Sinan, Halk Ozanı Ahmet Özdemir, Halk Ozanı ve misafir sanatçı Bekir Topuz, Musa Yılmaz, Osman Terzi, Samim Kulein ve Erhan Bizel’in yanı  yanı sıra, Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü ve Büyükliman Mahallesi Muhtarı Sadık Aydın, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve  Teşkilat Başkanı Ahmet Kahraman, Aaile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Vakfıkebir Sosyal Hizmet Müdürü Yaşar Saral, Vakfıkebir İş-Kur Müdürü Ayhan Kılıç, Vakfıkebir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir Öğretmenevi ve ASO Müdürü Ahmet Altın, Müdür Yardımcısı Mehmet Ayhan, Organizatör Ergin Zaman ve davetliler katıldılar.
Açılıştan sonra davetlilere ikramlarda bulunuldu.