AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora; Vakfıkebir ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Uzun, Belediye Başkanı Balta, Kaymakam Yakuta, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.



Milletvekili Av. Salih Cora, Vakfıkebir de ilk etapta Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile bir araya geldi. Balta, Uzun ve Cora ardından Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta'yı ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek ilçemize yapılmakta olan ve planlanan yatırımlarla ilgili istişareler yaptılar. Belediye Başkanı Muhammet Balta, Milletvekilimize; Osmanlı Belgelerinde Vakfıkebir ve Hicranlı Yıllarında Büyükliman isimli kitaplarımızı hediye etti. Ziyaretler sırasında AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyeleri Enver İskenderoğlu, Özer Aktaş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Albayrak hazır bulundular.
Kaymakamlık binasında ilçeye yapılan yatırımlar ve projeler görüşülürken, pandemi sürecinde yapılan destekler, sürecin işleyişi ve kamu yatırımları hakkında istişarede bulunuldu.  Vakfıkebir'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili CORA, onların taleplerini de dinledi. Oldukça yoğun bir programla günü tamamlayan CORA, Kebir Süt ailesinin ortaklarından Metin Ali KARADENİZ'in oğlu Semih KARADENİZ'in nikâhında şahitlik ederek ilçeden ayrıldı. 



“VAKFIKEBİR'İMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Milletvekili CORA, "AK Parti demek dur durak demeden milletimiz için çalışmaya devam etmek demektir. Milletimizin teveccühü karşısında bize düşen görev, ilçemize hizmet etmektir. Onların bize gösterdikleri ilgiye layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Vakfıkebir'imiz için birçok yatırım yaptık. Sosyal Hizmetler ve İŞ-KUR Merkez hizmet binalarımızı açtık. TOKİ evleri yaptık, Millet Bahçesi inşaatımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın için sosyal alanlar oluşturduk. Kapalı Spor Salonu ve KYK Yurtları yaptık. Çamlık Sahil bandında Doğu Karadeniz'in ilk ve tek nitelikli plajını halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizde beton ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Tamamladığımızda binlerce kişiye istihdam sağlayacağımız Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmaları da sürüyor. Bu ilçemiz için heyecan yaratan, önemli bir projedir. OSB'nin parselasyon çalışmalarını tamamladık ve yatırımcıların hizmetine açtık. OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan 4,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş yolumuz da kısa sürede tamamlanacak. Ancak bunlar yeter mi, yetmez. Vakfıkebir ilçemize Olimpik kapalı yüzme havuzu, yeni Adliye Binası, yeni İlçe emniyet Binası ve yeni fakülte kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Vakfıkebir'imiz için daha çok çalışacağız. Vakit Vakfıkebir'e hizmet Vaktidir." dedi.