Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’in  2. Sınıf emniyet müdürlüğünden 1. Sınıf emniyet müdürlüğüne  terfi etmesi sonrası tayinin çıkması ile birlikte ilçede veda turlarına başladı. Vakfıkebir ilçemizde kaldığı bir yıllık süre içerisinde başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Müdür Ergüven, 1. Sınıf Emniyet Müdürü olduktan sonra tayininin çıkması sonrası Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürümüz Sadık Aydın ile vedalaştı.

“VAKFIKEBİR İLÇEMİZLE ONUR DUYDUM, GURUR DUYDUM”

1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Erdal Ergüven ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vakfıkebir’de görev yaptığım süre içerisinde başta kaymakamımız ve ayrıca belediye başkanımız olmak üzere, savcılarımız, hâkimlerimiz, adliye personelimiz, jandarmamız, emniyetimizde birlikte görev yaptığım mesai arkadaşlarım, Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlarımız, kurum amirleri ve çok değer verdiğim Vakfıkebir halkının desteğini 12 aylık görevim boyunca hep yanımda hissettim. Onur duydum, gurur duydum. Bana verilen görevi 12 ay boyunca layıkıyla yapmaya çalıştım. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanınki bende bu ilçeyi çok sevdim buradaki arkadaşlarımdan ayrılmak çok zor olacak. Bir yıldır görev yaptığım Vakfıkebir ilçemizden aklımda güzel anılar ve kalbimde güzel dostluklarla ayrılıyorum. Bundan sonra görev yapacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.”

“VAKFIKEBİR SEVEREK ÇALIŞTIĞIM BİR İLÇE OLDU”

Ergüven, Vakfıkebir’de bir aile ortamında çalıştığını belirterek, “Burası da ailelerimizden bir aile oldu. Bir aileden ayrılıyormuşum gibi o duygularla ayrılıyorum. Gerek buradaki arkadaşlarımız olsun, gerekse kurum müdürlerimiz ve halkımız güzel bir ortamda çalıştık. Tabi mecburi bir ayrılık gerçekleşiyor. Bu anlamda, görevimizi yapmamızı kolaylaştıran, rahat görev yapmamızı sağlayan başta siz yakın arkadaşlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu tayin olayı teşkilatın kaderinde var. Tabi böyle yerlerde çalışmanın avantajı, işi bilen arkadaşlarla çalışıyorsunuz. Burada da çok rahat bir şekilde, böyle bir ortamda çalıştık. İş ortamı bakımından ve ilçe olarak benim severek çalıştığım ve çalışmayı arzu ettiğim bir yerdi” diye konuştu.

“BÜYÜKLİMAN POSTASI GAZETESİNİ KUTLUYORUM”

Ergüven, Görevde bulunduğu 1 yıl boyunca ilçenin huzuru ve güvenliği için elinden gelen cabayı sarf ettiğini söyledi. Görevi boyunca gazetecilerle iyi ilişkiler kurmaya ve kamuoyunu bilgilendirmeye özen gösterdiğini belirten Ergüven, "Görevim süresince, sevgi, saygı, adalet ve nezaketle vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalıştık. Sizlerin ve Vakfıkebirlilerin dostluğu, misafirperverliği ve yardımseverliğini her zaman hissettim. Büyükliman Postası Gazetesinin yani sizlerin emniyete olan yardım ve iyi ilişkilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vakfıkebir de görev yaptığım süreç içerisinde basın mensupu olarak sizlerden büyük destek gördüm. Yaptığınız düzeyli ve objektif habercilikle benim ve teşkilatımın çalışmalarını kamuoyuna doğru ve eksiksiz bir şekilde aktararak hizmet şevkimizi artırdınız. Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışınızdan dolayı Büyükliman Postası Gazetesine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum, sizleri kutluyorum. Vakfıkebir de görev yaptığım 1 yıl içerisinde ben ve teşkilatım, halkımızın huzur içesinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması için gece-gündüz var gücümüzle çalıştık. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla, esnaflarımızla karşılıklı ziyaretlerde bulunduk. Halkımızla bir araya geldik. Kurduğumuz bu diyaloglar ve görüş alışverişleri sayesinde şehrimizin huzur ve güvenliğini çok daha iyi sağlama imkânına kavuştuk. Buradan sizlerin aracılığı ile herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hakkınızı helal edin, ben de hakkımı helal ediyorum. Hoşça kalın" diyerek sözlerini tamamladı.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’in 1. Sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesinden dolayı kutlayarak tebrik etti. Kamburoğlu, ilçede kaldığı süre içerisinde ilçe halkı ile ve esnaflarımızla birlikte kurduğu iyi diyaloglar sayesinde mükemmel çalışmalara imza atan Müdür Erdal Ergüven’e teşekkür etti. Babacan tavırları ile ilçe genelinde herkesin sevgisini ve taktirini kazanan Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’e yeni görevinde başarılar diledi.