Vakfıkebir Gençlik Merkezinde görev yapan Gençlik liderleri ve gönüllüleri, ‘Merkezim Her Yerde´ projesi kapsamında Deregözü İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettiler.



Vakfıkebir Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu "Merkezim Her Yerde" projesi ile adeta gidilmedik çocuk, çalınmadık gönül bırakmıyor. Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler, geleceğin doktorlarıyla, hukukçularıyla, öğretmenleri ile buluşturdu.
Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu; Gençlik liderleri ve gönüllü gençler yaptıkları hamle ile adeta gönüllerde taht kuruyorlar."Bu iş gönül işi Amaçlarının çocuk yüreklere dokunarak değerler eğitimi ile çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunup, yaşam mücadelelerinde karınca kararınca rehberlik edebilmek olduğunu belirterten Müdür Turupcu, emeği geçen Vakfıkebir Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerine ve gönüllülerine teşekkür ediyorum dedi."
Ziyarette öğrencilerle Yüz boyama etkinli yapıldı. Eğitsel oyunlar oynandı. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi açıklamasında bulunun Gençlik Liderleri, Çocuklarla keyifli dakikalar geçirdik dediler ve sadece gençlik merkezimizde değil köy mahallelerindeki okullarımızla ve çevre ilçelerimizde de etkinliklerimize devam edeceğiz dediler.