Vakfıkebir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinin yapım ihalesini Vakfıkebir’in yetiştirdiği genç işadamlarından İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam üstlendi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, tarafından örnek bir çalışma yapılarak projelendirilen Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi Peyzaj Uygulama İnşaatı yapım işi için yapılan ihaleyi Vakfıkebir ilçemizin yetiştirdiği genç işadamlarında Büyükliman Mühendislik Hiz. İnş. A.Ş. sahibi İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam üstlendi. Vakfıkebir İlçesinin alt yapı ve mimari yapısının güzelleşmesi artık Anıl Sağlam gibi genç inşaat mühendislerine emanet. Mükemmel bir proje ile halkımızın hizmetine girecek olan caddenin yapımı için çalışmalar başladı. Caddenin yapım işini üstlenen firmanın yetkilisi İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam, Gazetemizin Haber Müdürü Sadık Aydın’a yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“VAKFIKEBİR GENÇ MÜHENDİSLERLE GÜZELLEŞİYOR”

Büyükliman Mühendislik Hiz. İnş. A.Ş. sahibi İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam; “Vakfıkebir Belediyesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi Peyzaj uygulama inşaatı yapım işi için açılan ihaleye girdik ve ihaleyi benim şirketim aldı. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey bu cadde için mükemmel denecek şekilde örnek bir proje çizdirdi. Bu caddemizde firma olarak bizim üstlendiğimiz yani yapacağımız işler; alt yapı yenilecek, yağmur suyu hattı, kanalizasyon boruları değişecek. Yol mozaik parke taşı olacak. Kaldırımlar mermer, granit olacak.  Engelli yolu yapılacak. Ekmek logolu özel üretim aydınlatma direkleri, ağaçlar, çöp kutuları ile bu caddemiz göz kamaştıracak dedi.”  İnşaat Mühendisi Sağlam, tamamen modern bir cadde görünümü kazanacak ve örnek bir proje olacak diyerek sözlerine şöyle devam etti. Sağlam, “İlçemiz için bu güzel projeyi hazırlayan ve ihaleye çıkaran Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ ya ve Fen işleri Müdürlüğü teknik personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Doğduğum, büyüdüğüm bu güzel ilçemize bu şekilde hizmet verecek olmak beni çok mutlu ediyor. Allah kazasız belasız bu projeyi tamamlamayı bizlere nasip etsin. Böyle örnek projelerle birlikte Vakfıkebir ilçemizin güzelleşmesi adına mimari yapısında genç bir inşaat mühendisi olarak bizimde bir katkımız olduğu için çok mutluyum. İnşallah bundan sonra İlçemizde yapılacak olan diğer projeleri de ben ve benim gibi ilçemizin yetiştirdiği mühendisler alarak Vakfıkebir’in modern bir şekilde güzelleşmesi adına katkımız olur dedi. İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam, Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesindeki çalışmalarımız 18.01.2021 tarihi itibari ile başlamış bulunuyor. Bu tarihten itibaren toplam 150 iş günü içerisinde caddemizi tamamlamayı düşünüyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.”

Bizlerde böyle güzel bir proje hazırlayan Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya ve bu projenin ihalesini alarak örnek bir çalışmada imzası olacak olan genç mühendis Anıl Sağlam’a hem bu çalışmada hem de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.