Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır sosyal medya hesabından paylaşımda şu ifadelere yer verdi. Başkan Bahadır, Vakfıkebir İlçemizi 61 tane Dev Bayraklarla Donatıyoruz. Görseldeki Lokasyonlara Dev Bayraklar Yerleştirilmiştir. Ayrıca Kanuni Sokak,14 Şubat Kurtuluş Caddesi, Tonya Yolu, Fol Deresi ve Vakfıkebir Devlet Hastanesi Mevkilerine küçük bayraklarla süsleme yapılacaktır. Fol deresi üzerine 20 x 12 metre dev bayrak, hastane önündeki üst geçide 28 metrelik pankart, Yalıköy merkez de olmak üzere önümüzdeki günlerde ilçemize tüm Bayraklar yerleştirilecektir dedi.

“BU HİKAYEDE OLMAK İÇİN SENDE DESTEK OL”

Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır ayrıca yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; Trabzonspor’umuza şampiyonluk yolunda destek olmak isteyen bütün taraftarlarımızı bu bayrak kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Bayrak yapılması için yapılan bağışlar sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır çağrısında bulundu.

Bu Bayrak kampanyasına destek olmak için; Dernek Başkanı Hasan Bahadır, Tribün lideri Murat Günaydın ile irtibata geçebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yapılan bu çağrı dakikalar içerisinde çok sayıda Trabzonsporlu tarafından karşılık buldu.