'Huzur Ailede Başlar' Konulu Aile Okulu Seminerine Katılanlara belgeleri verildi.



Vakfıkebir'de,  İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  'Huzur Ailede Başlar' konulu aile okulu semineri düzenlendi.
Merkez Kur'an Kursu'nda kadınlara yönelik düzenlenen ve 2 gün süren 'Huzur Ailede Başlar' konulu seminer, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ın açış konuşmasıyla başladı. Katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ifade eden Müftü Köksal, seminerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Programın birinci gününde Trabzon İl Müftü Yardımcısı Hadi Keskin, 'Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Aile Olmak ve Aile Kalmak', Trabzon İl Vaizi Nuray Özben, 'İhsân Bağlamında Akrabalık İlişkileri', Uzman Psikolojik Danışman Ahmet Köroğlu da, 'Ailede Çocuklarla İletişim' adlı sunumlarını gerçekleştirdiler. İkinci gün ise İlçe Vaizi Hatice Semiz, 'İffet-Mahremiyet ve Sosyal Medya', Uzman Psikolojik Danışman Ahmet Köroğlu, 'Ailede Sorun Alanları ve Çözümleri', İlçe Vaizi Osman Öztürk de, 'Aile ile İlgili Fıkhi Meseleler' adlı sunumlarını gerçekleştirdiler.
Katılımcıların ilgiyle dinledikleri ve oldukça faydalı bulup istifade ettiklerini belirttikleri iki günlük seminerin sonunda katılımcılara, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, İlçe Vaizleri Osman Öztürk, Ekrem Akbaş ve Hatice Semiz tarafından katılım belgesi verildi.