Vakfıkebir İlçe Vaizi Osman Öztürk, gençlerle bir araya geldiği etkinlikte "Gençlik Psikolojisi ve Gençlerin Güncel Problemleri" konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün ortak çalışmaları kapsamında düzenlenen "Gençlerle Söyleşi" programı, Vakfıkebir Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Gençlere yönelik 2'ncisi düzenlenen ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz ve bazı din görevlileri de iştirak ettiler.
Her ay farklı konuşmacıların katılımı ile gerçekleşen etkinlik kapsamında bu ay İlçe Vaizi Osman Öztürk gençlerle "Gençlik Psikolojisi ve Gençlerin Güncel Problemleri" üzerine söyleşi gerçekleştirdi.
Gençleri olumsuz etkileyen etmenlerle ülke olarak topyekûn mücadele edildiğini hatırlatan Vaiz Osman Öztürk, bu mücadelenin en önemli alanlarından birinin, hızla ilerleyen teknolojik imkanların, gençlerin iç dünyalarında ve manevi hayatlarında meydana getirdiği olumsuz etkilerle mücadele olduğunu belirtti. Genç neslin, bu denli gelişmiş imkanlara sahip olmasının bir şükrü gerektirdiğini de ifade eden Vaiz Öztürk, bu imkanları yerinde ve zamanında faydalı alanlarda kullanmak, zamanı asla israf etmemek ve bağımlı hale düşmemek için oldukça dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Çay ikramı eşliğinde mini bir sohbet ile son bulan söyleşi ile ilgili İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz, gençlerin güncel soru ve sorunlarına cevap bulmaları açısından bu etkinliklerin onlara sunulmuş bir imkan olduğunu, Gençlik Merkezi'nde her ay farklı bir konuşmacı ve daha fazla gençlerin katılımıyla bundan sonraki etkinliklerin daha renkli hale geleceğini söyledi.