AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran ve kadın personele, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir şekilde kutladılar.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir şekilde kutladılar. Türk Kızılay Trabzon Şubesi tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına katılan İlçe Başkanı Ahmet Uzun, "Ailenin ve toplumun yapı taşı kadınlarımıza verdiğimiz değer ülkemizin mutlu geleceğinin teminatıdır" dedi. Türk Kızılay Trabzon Şubesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulunan İlçe Başkanı Ahmet Uzun, bir ülkenin medeniyet seviyesinin kadınların toplum içerisindeki yeri, huzur ve mutluluğu ile ölçüldüğünü belirtti. Uzun, AK Parti hükümetleri dönemlerinde kadınların toplum, aile, eğitim ve iş yaşamlarındaki yerlerinin sağlamlaştırılması, hayatın her alanına kadınların zarif ellerinin daha fazla değmesi için önemli çalışmalara imza atıldığını vurguladı.

Başkan Uzun, hayatın hiçbir alanının kadınlar olmadan tasvir edilemeyeceğini, geleceğin kadınlar olmadan inşa edilemeyeceğini ifade ederek, "Kadını el üstünde tutan dini inancımız ve kültür anlayışımızdan aldığımız güçle kadınlarımıza verdiğimiz değeri elde ettikleri kazanımlarla gösteriyor, her kesimden kadınlarımızın geleceğe daha umutla bakabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle varlıkları ile toplum ve aile hayatımıza güç veren, emekleri ile ülkemizin gücüne güç katan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılay Trabzon Şubesi kan alma aracı ilçede kan bağışı etkinliğine katılan Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran ve kadın personele bu anlamlı günde hem anlamlı birer bağış yaptılar hem de çiçek takdim ederek günlerini kutladılar.