(VAİHL) Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesinde 2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı.



Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi (VAİHL) Okul Aile Birliği toplantısı okulun konferans salonunda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantı da divan kurulu oluşturuldu. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Sezgin Özdin yaptı.
Müdür Sezgin Özdin, “Okul İdaresi-öğretmen ve veli sacayağının giderek daha önem kazandığı günümüz eğitim sisteminde veliler vazgeçilmez bir unsur olarak görülmektedir. O nedenle okul olarak velilerimizle işbirliğine önem vermekteyiz. İşimiz de gücümüz de eğitim sloganı ile başarılı bir yılın planlamasını velilerimizle birlikte yaptık. Genel Kurul Toplantımızın ardından da velilerimizle iletişime devam etmeyi diliyor katılım gerçekleştiren velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Dilek ve temenniler kısmında Toplantıya yoğun ilgi gösteren veliler istek ve düşüncelerini okul idaresi ve öğretmenlerle paylaştılar. Daha sonra okul aile birliği yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Yapılan seçim sonrası Okul Aile Birliği Başkanlığına Osman Baştan seçildi. Yeni Yönetim Kurulu; Osman Baştan, Ali Sabah, İhsan Madenci, Emine Cüre, Cemal Bilgin’den oluştu.