Merkezi İstanbul’da bulunan Vakfıkebir Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı ve başkanlığa yeniden Av. Bedrettin İskender seçildi.



İstanbul da Dernek merkezinde yapılan olağan genel kurulun divan başkanlığını Av. Yahya Yeşiloğlu yaptı. Genel kurul açılış yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, divan kurulunun seçimi ile başladı. Genel Kurulda üye aidatını ödenemeyen aidat borçlarının 31.12.2018 tarihi itibariyle silinmesinin görüşülmesine, borçları silinen mevcut hazirun tarafından karar altına alınmasına, yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması, yönetim ve denetleme kurulu raporlarının değerlendirilmesi, yönetim ve denetleme kurulunun ibrası, yeni yönetim ve denetleme kurulunun seçilmesi yeni dönem tahmini bütçenin görüşülerek oylanması ve temenniler gündemiyle yapıldı. Dernek başkanı Av. Bedrettin İskender raporları okudu ve yönetim kurulu ibra edildi.
Yapılan seçimler sonrası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Av. Bedrettin İskender, Yüksel Yılmaz, Av. Mehmet Birinci, Yusuf Tuneri Yener, Osman Kaan, Ahmet Karadeniz, Yunus Esmer,  Erol Albayrak, Av. Muhammet Olgun, Av. İsmail Gül, Coşkun Bülbül, Recep Kara, Fatih Sinan Türkel, Selçuk Bahadır ve Serdar Uçar.