Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısını yaptı. Mevcut Başkan Yasin Yıldız’ın aday olduğu toplantıda Yıldız tekrar seçilerek güven tazeledi.

Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısını okulun çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Toplantıda 2019-2020 yılı faaliyet raporları okunup ibra edildi.

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan okul- aile birliği toplantısının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hayrettin Deniz, geleceğimiz olan gençlerimiz, evlatlarımız ve çocuklarımız için bir araya geldiklerine dikkat çekti. Deniz yaşanan pandemi dolayısı ile okullara ara verilmesi eğitim-öğretim açısından eksik bir dönemden geçtiklerini belirtti.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİREN İNSANLARIZ”

Okul Müdürü Deniz konuşmasında özetle şu konulara yer verdi: “Sizlerle birlikte öğrencilerimizi İnşallah en iyi şekilde yetiştirmek için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu geleceği bizler, bu günden okul olarak, öğretmenler olarak, veliler olarak şekillendiren insanlarız. Çocuklarımızı yetiştirirken iki ana hedefimiz var: Burası Anadolu İmam- Hatip Lisesi. Anadolu İmam- Hatip Lisesi öğrencilerinin her birinin, gerçekten vatanını, milletini seven; inançlı, ahlaklı, düzgün, dürüst öğrenciler olmasını istiyoruz. Çünkü biz ancak öğrencilerimizi bu şekilde yetiştirebilirsek kendimiz için, çocuklarımız için, ülkemiz için, geleceğimiz için bir şeyler yapmış oluruz. Sevgili Peygamberimiz (sav) bir hadis-i şerifinde, ‘Hiçbir anne ve baba evladına güzel ahlak ve terbiyeden daha büyük bir miras bırakmamıştır’ diye buyuruyor. Öyleyse evlatlarımıza bırakacağımız en büyük miras ne evdir, ne arabadır, ne ticari bir mekândır; güzel ahlak ve terbiyedir. Bizim birinci hedefimiz bu. Biz, bunu gerçekleştirmek için çaba sarf etmek durumundayız. Okulların açılıp öğrencilerimizin tamamıyla kucaklaşmak hepimizin önceliğidir. Okullar öğrencilerle daha güzelleşiyor” şeklinde konuştu.

“UYUM İÇERİSİNDE OKULUMUZA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞTIK”

Okul Aile Birliği Başkanı Yasin Yıldız, “Bütün çalışmalarımızı kurum müdürümüz, öğretmenler ve okul aile birliği yönetim kurulundaki üye arkadaşlarımızla birlikte yürüttük. Yönetim kurulu olarak çalışma programında belirlediğimiz tarihlerde toplanarak kurum müdürlüğünce bize iletilen ihtiyaçları karşılamaya çalıştık. Bu ihtiyaçların bir kısmını siz değerli velilerimizin katkılarıyla giderdik. Bu nedenle hepinize teşekkür ederiz.  Bütün bu yaptığımız çalışmalar okulumuzun ve dolayısıyla öğrencilerimizin daha huzurlu bir ortamda daha kaliteli eğitim öğretim yapmaları içindir. Değerli misafirler, görev yaptığımız süre içerisinde gerek okul idaresi gerekse sizlerle uyum içersinde çalışarak okulumuzda hizmet vermeye çalıştık. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, okul idaresine ve tüm öğretmenlerimize huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yapılan okul aile birliği seçimlerinde Yasin Yıldız yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Yılmaz Atik, Yusuf Akagündüz, Erdal Karaca, ve Ali Erkan seçildiler.