Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uludüz, Belediye Başkanı seçildiğim andan itibaren Belediye Başkanlığı makam kapısını halkın kapısı haline getirip, vatandaşlarımız randevu almadan direk Belediye Başkanına ulaşacak dedi.



CHP Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz, Belediye Başkanı seçildiğim andan itibaren Belediye Başkanlığı makam kapısını halkın kapısı haline getirip, vatandaşlarımızın randevu almadan direk Belediye Başkanına ulaşacaklarını söyledi.

"BELEDİYE MAKAM KAPISI DEĞİL HALKIN KAPISI OLACAKTIR"
Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz; "Gönüllere dokunmak için aradaki duvarları kaldırmamız gerekiyor. Eğer bu makam kapısını kaldırırsak halkla daha barışık, daha ulaşılabilir bir başkan olacağım. Vatandaş randevu almadan direk Belediye Başkanına ulaşacaktır."



"İLÇEMİZE AŞAĞIDAKİ İLKELER DOĞRULTUSUNDA HİZMET EDECEĞİZ"
Hoşgörülü ve saygılı bir şehir oluşturacağız. Kişinin kimliğine ve statüsüne bakmadan eşit davranacağız. Toplumun bütün değerlerine saygılı olacağız. Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Hakça paylaşan şehir oluşturacağız. Rant bütün şehirlerde vardır. Rantı hakça bölüştüğünüz zaman hiçbir sorun yoktur. Biz rantın hakça bölüşülmesini sağlayacağız. Hesap veren ve şeffaf yönetilen şehir oluşturacağız. Biz halktan vergi topluyoruz, harcadığımız her kuruşun hesabını vermek namus borcumuzdur. Yoksulluğu yenen şehir oluşturacağız.



"ASGARİ ÜCRET ALAN İŞÇİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"
1 Ocak 2019'dan itibaren asgari ücret 2 bin 200 liradır. Siz 2 bin 200 lira almak istiyorsanız, oyunuza talibiz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, açlığı yok edeceğiz. Üreten ve istihdam yaratan şehir oluşturacağız. Bir kent her alanda üretmeli. Büyükşehirler kırsalla işbirliği yapmalı. Kenti ağaçlarla, çiçeklerle donatmak için ithal mi etmek lazım? Üreten ve istihdam sağlayan şehir oluşturacağız. Yenilikçi ve akıllı şehir oluşturacağız. Yeniliklere açık olacağız. İnsana sevgi, saygı ve hoşgörüyü üstün kılacağız. Ulaşım ve trafik sorununu çözeceğiz. Ulaşım, trafik ve altyapı sorunlarını bir plan çerçevesinde düzenleyeceğiz. Nefes alan şehir oluşturacağız. Beton ormanına dönüştü kentler. Bizim dışımızdaki canlılar da yok olmaya başladı. Şehrimizin planlı büyümesini sağlayacağız. Sosyal adaleti sağlayan şehir oluşturacağız. Zenginlikte sosyal adaleti sağlamayı arzu ediyoruz. Engelliler, yaşlılar için pozitif ayrımcılık yapacağız. Kültür ve sanatı geliştiren şehir oluşturacağız. Şehrimizin bir kültürü vardır, sanatı vardır, sporu vardır. Bu faaliyetleri canlandıracağız. Doğa dostu şehir oluşturacağız. İnsanlarımıza değer vereceğiz ve bütün canlıları koruyacağız. Doğa ve toplum Dostu olacağız. Mutlu ve gülen şehir oluşturacağız. Tüm yurttaşlarımızla mutlu yaşamak istiyoruz, bu sözümüzün arkasında duracağız.

”MUTLU İNSAN GÜLEN ŞEHİR İÇİN BİRLİKTE EL ELE EMİN ELLERE”
Başkan Adayı Uludüz: Başarmak zorundayız; çocuklarımız için, Cumhuriyet için, şehrimiz için, düşüncelerimizi açıklamak için başarmak zorundayız. Biz bahara özlem duyuyoruz, biz baharı getirmek zorundayız. Belediyemiz bu görevi başarıyla yapacaktır.

"ÜRETEN BİR VAKFIKEBİR HAYAL EDİYORUZ"
Biz, önce kadını ile genci ile üreten bir Vakfıkebir hayal ediyoruz. Biz tarihini bilen geleneklerini bilerek geleceğe taşınan bir Vakfıkebir hayal ediyoruz. Biz, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, Cumhuriyetin tüm değerlerine sahip çıkarak yaşayan insanların saygı, sevgi ve barış içinde yaşadığı bir Vakfıkebir hayal ediyoruz. Biz doğasına, doğasında yaşayan her canlıya saygı duyulan bir Vakfıkebir hayal ediyoruz. Biz tarımıyla turizmin bütünleştiği yalnız bırakılmayan bir Vakfıkebir hayal ediyoruz. Biz değerlerine sahip çıkarak marka yaratan, dünyaya açılan bir Vakfıkebir hayal ediyoruz.

HİÇ BİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET VERECEĞİZ
Ülkemiz tarım ve hayvancılığın ana merkezi olabilecekken tamamen ithalata bağlı hale getirildiği günümüzde, bizim bu alanda iyileşmeye olanak sağlayacak projemiz var. Tarım ve Hayvancılığı bölgemizde yeniden ayağa kaldırıp sürdürülebilirliğini sağlamak için Vakfıkebir Tarım ve Hayvancılık Kooperatifini kurmayı hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık alanında üretim yapmak isteyen çiftçilerimize iş-kur vasıtasıyla istihdam imkanı sağlanarak; üretim teşvik edilecektir. Yerli Doğum ve organik tarım özendirilerek yetiştirilmesi sağlanacaktır. Büyük Atatürk “köylü şehirlinin efendisidir “dediği üzere ziraat ve hayvancılık üretimi desteklenerek yerli üretim teşvik edilecektir.
Kıymetli hemşerilerim Mevla'nın dediği gibi ”Güzellikler size gelmez, siz güzelliklere yürüyeceksiniz” hep birlikte değişim diyoruz. Dedi.