Yaşadığı kente duyarlı birbirinden kıymetli iş insanlarının bir araya gelmesiyle oluşan TVİT ve VEP grupları, ilçe ve iş dünyası adına önemli bir buluşmayı gerçekleştirerek birlik beraberlik mesajları verdiler.



Kendi işlerinde başarılı olmuş ve halen daha başarılı çalışmalara imza atan Vakfıkebirli işadamlarının ve esnaflarının bir araya gelerek oluşturdukları TVİT ve VEP grupları, birlik beraberlik oluşturmak adına VEP üyeleri bu güne kadar sosyal faaliyet anlamında çeşitli aktivitelerde bulunan TVİT üyelerini davet ettiler. Düzenlenen davette birlik, beraberlik ve sohbet organizasyonu ile bir araya gelme fırsatı yakaladılar. İki grup üyeleri de bu günden sonra daha sık bir araya gelerek hem ilçe için hem de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. Her iki grup da bu güne kadar yaptıkları sosyal çalışmalar hakkında paylaşımda bulunarak önemli mesajlar verdiler.
“İLÇEMİZİN DOĞRULARINDA HEP BİR ARAYA GELMELİYİZ”
İşadamlarından ve esnaflardan oluşan TVİT ve VEP gruplarının ortak yayınladıkları mesajda ise; “Görüşlerimiz farklı olabilir, düşüncelerimiz ve siyasi fikirlerimiz de. Hiç önemli değil. Lakin ilçemizin doğrularında hep bir araya gelmeliyiz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmeliyiz. Etle tırnak gibi olmalıyız. Bu anlamda partisel farklılık gözetmeksizin, ilçede katma değer yaratan birbirinden değerli iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu bu güzel birlikteliklerin örnek alınması, sahip çıkılması ve fikirlerinin sorulması gerektiğinin altı çizildi. Ayrıca, Ay yıldızlı bayrağın altında mutlu olan, ülkesini ve ilçesini seven, ilçesine sahip çıkan tüm arkadaşlarımızla bizler bir ve beraberiz. Birlikte bu güzel vatanımıza ve bu güzel ilçemizdeki aziz milletimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İnşallah bu güzellikler bu birlikteliğin etrafında daha da büyür. Tabi ki her bir arkadaşımız kendi alanında çok başarılı arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımızın edindiği tecrübeler var, bu tecrübeleri de paylaşarak birbirimize bu bağlamda da katkı sunacağız. Bizler Vakfıkebirli olarak ellerimizi açabildiğimiz kadar açacağız. Elimizin uzandığı herkese faydalı olmak için gayret göstereceğiz. Bizler ilçemizde istihdam sağlayarak ülkemize katma değer katıyoruz. Bu ilçeyi seviyoruz ve bu ilçede yaşamaya devam edeceğiz. Güzel düşünüp güzel hayaller kurup, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel ve yaşanabilir bir ilçe bırakmak istiyoruz. Bu birlikteliğin ilçe bütününde de sağlanarak devam etmesini diliyoruz dediler.”
VEP (Vakfıkebir Esnaf Platformu) üyeleri; Zekeriya Sevim, Yakup Koyun, Yusuf Sağlam, Ersen Karanis, Fatih Birincioğlu, Fatih Garip, Bedrettin Sevinç, Gökhan Aydın’dan oluşan grup yaptırdıkları kalemleri gecenin anısına TVİT (Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu) üyeleri, Murat İslam, Ahmet Uzun, Recep Bayraktar, Gürbüz Kamburoğlu, Bilal İslam, Yasin Karadeniz, Hayrullah Garip, Ahmet Kamburoğlu, Alper Gürdal, Yaşar Alış, Cemil Albayrak’a hediye ettiler.  Gece güzel bir sohbet ortamının ardından son buldu.