Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Bahadır ve Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Bahadır, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na desteklerinden dolayı forma hediye etti.

"TRABZONSPOR VE TARAFTARIMIZ BİZLERİN MARKASIDIR"

Ahmet Kamburoğlu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Dernek Başkanı Hasan Bahadır en başta şehrimiz için, şehrimizin ve ülkemizin önemli bir değeri olan Trabzonspor’umuz için çok yoğun mesailer harcamaktadırlar. Milli, manevi değerlerimizi bir farkındalıkla insanlara duyurma yolunda adımlar atmaktadırlar. Bu çalışmalar sosyal bir adım olmanın dışında insanları bir araya getirme, insanları kucaklama noktasında ayrı bir misyon görevi taşımaktadır. Bu anlamda kendilerine üstlendikleri misyondan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Trabzon’un birer evladı olarak herkesin ortak paydada buluştuğu, desteklediği takımımıza ve derneğimize her anlamda destekçi olacağız. Trabzonspor ve taraftarımız bizlerin markasıdır. Bugün olduğu gibi yarında bu desteğimiz artarak sürecektir. Takımımızın gidişatından gayet memnunuz. Trabzonspor her zaman şampiyonluklara talip olan ve Avrupa da dahi adından söz ettirebilen büyük bir kulüp ve camiadır. Sezona iyi bir başlangıç yapmamış olsak dahi bugün gelinen nokta itibari ile takımımız başarılıdır. Süper kupayı müzemize kazandırma başarısını gösterdik. İnşallah nasip olursa Trabzonspor’umuz her yıl olduğu gibi bundan sonrada hem Türkiye de hemde Avrupa da daha güzel işlere imza atacağına inanıyoruz diye konuştu. Kamburoğlu; Forma hediyesi için Dernek Başkanı Hasan Bahadır ve Dernek Yöneticisi Olcay Bahadır’a teşekkür etti."

"ORTAK PAYDAMIZ TRABZONSPOR’DUR"

Ziyarette konuşan Taraftar Derneği Başkanı Hasan Bahadır ise şunları söyledi: "Nazik sohbet ve düşüncelerinden dolayı Ahmet Bey'e teşekkür ediyorum. Bizleri gayet misafirperver şekilde karşıladılar. Yaptığımız projelere destek verme konusunda ciddi manada gazete olarak destekleri oluyor. Kendileri her zaman taraftarın ve takımımızın yanında olmuştur. Bizler sadece futbolla alakalı değil bütün manevi değerlerimize her zaman sahip çıkan bir grup olduk. Bizler sadece bir taraftarlar derneği olarak değil, sosyal sorumluluk gereği çeşitli projelerle de adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalar ve sosyal faaliyetlerle birlikte gittiğimiz deplasman maçlarında bile ilçemizin adını duyurma ve Trabzonspor’umuzun adına yakışan işlere imza atıyoruz. Bu durumu artık herkes benimsemeye başladı. Trabzonspor İlimizin ve ilçelerimizin bütünleştirici bir etkenidir. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun ortak paydamız Trabzon ve Trabzonspor’dur. İlçemiz bu anlamda artık bütünleşmiş durumda ve bu da bizleri sevindirmektedir. Bu anlamda bizlere vermiş oldukları destekten dolayı Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu Bey’e çok teşekkür ediyorum dedi."