Vakfıkebir Trabzonsporlular dernek binası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu Vakfıkebir’de büyük bir coşku ile karşılandı.



Başkan Ağaoğlu ve beraberindekiler önce Vakfıkebir Belediyesini ziyaret ederek Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile bir süre sohbet ettiler. Belediye Başkanı Muhammet Balta, Başkan Ağaoğlu’na Osmanlı Belgelerinde Vakfıkebir ve Hicranlı yıllarında Büyükliman isimli kitapları hediye etti. Daha sorna dernek binasının açılışına geçildi.



Açılış töreninde konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Trabzonsporumuz bizim her şeyimizdir. Trabzonspor için taraftar olmamız lazım. Kombine alarak, bilet alarak maça gitmemiz, ürün satın almamız ve kulübümüze katkıda bulunmamız gerekiyor” dedi.





 Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, kendisinin Kayserili olduğunu hatırlatarak Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki kardeşliğe vurgu yaptı. “Trabzon da çalışan bir mülki amir olarak elbette Trabzonsporluyuz. Fakat bir Kayserili olarak da Trabzon-Kayseri dostluğundan da gurur duyuyoruz. Trabzonspor Kulübü Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Vakfıkebir de ağırlamaktan da ayrıca gurur duyuyor hepinizi saygı ile selamlıyorum dedi.



Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, “Vakfıkebir benim için çok önemli bir yer. Yine bir Ramazan günü buradan başkanlık serüvenimi başlatmıştım. Bugün yine bir Ramazan’da sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Bizler bu sezon taraftarlarımızla bütünleşerek çok güzel işler yaptık. İnşallah önümüzdeki sezon da bu birlikteliğimiz katlanarak devam edecek ve başarımıza yansıyacaktır” dedi.
Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp yaptığı konuşmada “Ben burada ev sahibi sayılırım, doğduğum ve sokaklarında büyüdüğüm yerde sizlerle birlikte olmaktan çok memnunum. Dernek Başkanımız Hasan Bahadır ve Bordo Mavi sevdamıza gönül vermiş taraftarlarımızla burada sadece bir dernek olarak değil, sosyal sorumluluk projelerinde de çok başarılı işler yapıyor. Daha da fazlasını yapacağına inanıyorum. Biz elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından dernek binasının açılışı yapıldı.
Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır açılışa katılan herkese teşekkür etti.
Açılış törenine Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,  Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aşbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Eriç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, bazı daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ile muhtarlar, Vakfıkebirliler Taraftar Grubu Lideri Murat Günaydın ve taraftarlar katıldılar.
RAMADA BY WYNDHAM Otelde düzenlenen ihtar programına katılan Başkan Ahmet Ağaoğlu’na burada engelli öğrencilerin el emeği ile hazırladıkları Trabzonspor logolu toplo hediye edildi.