Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri ve Engelli Koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar ile birlikte, ilçe merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir aileye ziyarette bulundular.

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve beraberindeki TDV gönüllüleri, ziyaret ettikleri ailenin bir süre sonra evlenecek olan kızına, TDV gönüllüsü hanımların özel gayretleri ve gönüllü bağışçıların destekleriyle temin edilen bir miktar nakdî yardımda bulundular. Bir de engelli çocuğu bulunan aileye, aynı zamanda 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan ziyarete, İlçe Müftülüğü'ne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda eğitim öğretim gören 4-6 yaş bir grup minik öğrenci de polis kıyafetleri girerek katıldılar.

Ziyaret edilen aile ve kızları , İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve beraberindekilere, ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük de; hayra vesile olan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri; Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Fatma Kopal, Kur'an Kursu öğreticileri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş ile gönüllü bağışçılara teşekkür ve duâ etti.

Sizler de (Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri aracılığıyla) gönüllü bağışçı olabilirsiniz!

Ziraat Katılım Bankası
Fatma Gümüş adına

Hesap No: 61-744144-6
IBAN: TR75 0020 9000 0074 4144 0000 06

İletişim:
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü
Tel:
0462 841 51 44
Faks: 0462 841 58 24
E-posta: [email protected]