Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Enver Kabataş’ın emekliye ayrılması ile boşalan Şube Müdürlüğü görevine Şeref İçoğlu atanarak görevine başladı.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini 6 yıl başarılı bir şekilde sürdüren Enver Kabataş’ın emekliye ayrılmasının ardından boş kalan şube müdürlüğü görevine Adana ili doğumlu Şeref İçoğlu atandı. 24 Nisan 2014 yılından beri Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan İçoğlu Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğündeki görevine başladı. Yeni görevinde İçoğluna başarılar diliyoruz.
ŞEREF İÇOĞLU KİMDİR?
12 Ocak 1973 ‘de Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Askerliğini Kasım 1996 - Nisan 1998 tarihleri arasında Yedek Subay olarak yaptı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde eğitim görerek Sınıf Öğretmenliği sertifikası aldı.12.11.1999 Yılında Van İli Özalp İlçesi Mollatopuz Köyü İlköğretim Okulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2008-2014 yılları arasında farklı kurum ve okullarda idareci olarak görev yaptı. 24 Nisan 2014 yılında Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. 21 Ağustos 2020 tarihinden itibaren de Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır. İçoğlu, Evli ve 3 çocuk babasıdır.