Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği Şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.



İftara Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl MüdürüAhmet Kurt, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, SYDV müdürü İsmet Bank ve mütevelli heyeti üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Yaşar Saral, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Askerlik Şube Başkanı Teğmen İsmail Delibaş, Müftü Hüseyin Köksal,  Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz, AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Ahmet uzun şehit ve Gazi aileleri katıldı.
İftar sonrası katılımları için teşekkür eden Kaymakam Mesut Yakuta yaptığı konuşmasında; Şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelmekten son derece memnunuz. Bizler şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Sizlerin her türlü ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi yerine getirmeyi bir borç biliyoruz ve işimizin en önemli parçalarından birisidir. Çünkü şehitlerimiz ve gazilerimiz bu bayrak ve millet uğruna canlarını seve seve verdiler. Gazilerimiz canlarını ortaya koydular yaralandı geldiler.Bizlerde devlet olarak şehitlerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Gerek kaymakamlıkta gerek belediyede ve Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüklerinde şehit ve gazi ailelerinden gelen talepleri değerlendirerek onların ihtiyaçlarını yerine getirmek için son derece hassasiyetle davranıyoruz. Bu iftarı düzenlememizde bizlere destek olan Trabzon Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Devlet dairelerine çekinmeden rahatlıkla gelebileceğinizi belirtmek istiyorum. Bundan memnuniyet duyarız.