Vakfıkebir ilçesi Kanuni Sokak da hizmete açılan ve sıcacık bir ortamda gerçek çay ve kahve keyfinin yaşanacağı  ‘Sedir Çayevi’ büyük ilgi görüyor.

Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan çaya yeni anlamlar, tatlar katıp, tanımını daha zenginleştirmek ve tüketiciyi çayın tadıyla buluşturmak amacını taşıyan Sedir Çayevi, Vakfıkebir’de zevkli, bir yandan da sade, huzurlu ve rahat bir buluşma noktası olmayı hedefliyor. Çayın çağrıştırdığı tüm iyi duyguları (huzur, sıcaklık, neşe, ev, ocak) yansıtacak şekilde tasarlanan Sedir Çayevi,  Vakfıkebir ilçesinin sevilen ve sayılan esnaflarından İlhan Tosun Bey'in tecrübesi ve güvenini müşterileri ile buluşturuyor.
Sıcacık bir ortamda gerçek çay ve kahve keyfinin yaşanacağı  ‘Sedir Çayevi’ büyük ilgi görüyor. Vakfıkebir İlçesi Kanuni Sokak da İlhan Tosun'un işlettiği Sedir çayevinde kahvenizi yudumladığınızda 40 yıl unutamayacağınız tat hafızalarınızdan silinmeyecek. Sedir Çayevi işletmeni İlhan Tosun, “Kendi içime sinmeyen bir şeyi vatandaşa reva görmem. Temizlik konusunda çok titizim. İlk amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin damak tadına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Bu ilkelerle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.