Edremit İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünden Vakfıkebir ilçesine tayin olan Enes Yavuz, Vakfıkebir İlçe Seçim Müdürü olarak görevine başladı.



Vakfıkebir İlçe Seçim Müdürü olarak göreve atanan Enes Yavuz, 2 yıl TEDAŞ Hukuk Müşavirliği görevinde çalıştıktan sonra Mesleğe 2006 yılında memur olarak başladığını belirtti. 12 yıl memur olarak çalıştıktan sonra Vakfıkebir İlçe Seçim Müdürü olarak göreve atandığını belirtti. Görevine başlayan Enes Yavuz, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.
ENES YAVUZ KİMDİR?
Enes Yavuz, 1982 yılında Artvin İli Borçka İlçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunudur. 2004-2006 yıllarında Kırşehir TEDAŞ Hukuk Müşavirliği görevinde bulundu. 2006 yılının Haziran ayında Çamlıhemşin İlçe Seçim Kurulunda YSK’daki görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Fındıklı, Pazar ve Edremit İlçelerinde görev yaptı. Edremit İlçe Seçim Kurulunda görev yapmakta iken Vakfıkebir İlçe Seçim Müdürü olarak atanarak görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.