Vakfıkebir AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen bir törenle açıldı. Açılışa, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Mümin Nuhoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Vakfıkebir AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için düzenlenen tören, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun’un konuşmalarıyla başladı.
 
"BİZ ÜLKÜCÜYÜZ, ÇİZGİMİZ BELLİ YOLUMUZ AÇIKTIR, NE SÖYLÜYORSAK ONU YAPARIZ"
MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk yaptığı konuşmada; " Büyük Türkiye yolunda giden yol; bizzat Cumhur ittifakından geçmektedir. Milletimizin talep ettiği milli birlik ve beraberlik ruhunu, siyasi ve sosyal seviyede muhafaza etmek, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi ile ittifak yaptık. Çünkü biz biliyoruz ki; birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Oluşturduğumuz milli birliğimizi ve inancımızı kıracak gücüde, Allah'ın izniyle göremiyoruz. Çünkü biz ülkücüyüz. Çizgimiz belli yolumuz açıktır. Ne söylüyorsak onu yaparız. Cumhur ittifakının Belediye Başkan Adayı Sayın Muhammet Balta'nın yanındayız.  Bu kapsamda; cumhur ittifakına kalben inanıyor, bedenen yer alıyor ve fikren bağlılığımızı belirtiyoruz. Bu seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum“dedi.
 
 
"SEÇİMLERDE EN İYİ NETİCEYİ ALACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR"
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun Yaptığı açılış konuşmasında; "Bugün burada 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçiminin çalışmalarını yürüteceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız.  Bizler çalışmalarımıza çok öncesinden başlamıştık. Bundan sonra hepimizin sahada olması gerekiyor. Şimdi, 31 Mart'a kadar her bir gönüllü kazanmak adına girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan gece gündüz demeden yolumuza davam edeceğiz. Sizlerin de bildiği üzere Vakfıkebir’imizi 2014’te AK Belediyecilik ile tanıştırmıştık. Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Balta göreve geldiği andan itibaren İlçemize önemli hizmetler kazandırdı. Yeni dönemde ilçemizi ileri noktalara taşıyacak, insanlarımızın refahı ve mutluluğunu artıracak projelerimiz hazır. İlçe teşkilatı olarak bizler Belediye Başkanımız ve tüm teşkilatımızla birlikte var gücümüzle Milletvekillerimizin destekleriyle ilçemizi daha ileri noktalara taşıma adına çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da söylediği gibi önümüzdeki süreci özellikle gönül belediyeciliği anlamında; AK Parti’nin seçim stratejisi olan tevazu, samimiyet ve gayret doğrultusunda üretip, yürüteceğiz. Teşkilatlarımız, gönülleri almak ve milletin bağrından doğan bu davaya hizmet için dün yaptığı gibi bugün de gerekeni yapacak ve yarın da yapmaya devam edecektir.
Cumhur ittifakı olarak gireceğimiz bu seçimlerde en iyi ve kesin neticeyi alacağımızdan şüphemiz yok tur. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bir kez daha çalışmak için sizlerden çok güçlü bir destek istiyor ve bekliyoruz. Büyükşehir’de Sn. Murat Zorluoğlu’na Vakfıkebir’de Sayın Muhammet Balta’ya güçlü bir şekilde destek verin ki yaşadığımız bu toprakları geleceğe hep birlikte taşıyalım. Bizleri mahcup etmeyeceğinize de yürekten inanıyor hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum dedi."
 
 
“REKORLARLA DOLU 5 HİZMET YILINI GERİDE BIRAKTIK”
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilçeye yapılan, yapımı devam eden ve projelendirilen hizmetlerle alakalı bilgiler verdikten sonra bazı kesimler tarafından üretilmeye çalışılan dedikodulara cevap verdi. Başkan Balta, “Bizim sloganımız, ‘Çok iş yaptık, yapacak daha çok işimiz var’. Rekorlarla dolu 5 hizmet yılını geride bıraktık ama bitmedi bu hizmetlerin devamı gelecek. Belediyemizde ilçemiz nüfusunun iki katı kadar vatandaşımızla görüştük. İnsanlarla görüşmek makam kapılarını kaldırılmakla olmaz. O kapılar vatandaşın kapısıdır. Vatandaşımıza her zaman açıktır.  Mahremiyeti vardır. Biz randevu talep eden vatandaşlarımıza randevu veriyoruz. Gelenlerin yüzde sekseni özel görüşmek istiyor. Biz randevu talep eden, gelip bulmayan, not bırakan insanları telefonla arayarak davet ediyoruz. Randevu size özel zaman ayıracağım, sizinle özel görüşeceğim demektir. 10 kişi ile randevu ile görüşmüşsem 20 kişi ile de randevusuz geldiği zaman da görüştüm. Biz sahadayız, çalışıyoruz. Oy kullanacak olan tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz” dedi.  
 
 “Vakfıkebir Tarihin En Büyük Asfalt ve Beton Yol Çalışmasını gerçekleştirdi”
Daha sonra sözalan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir’de tarihin en büyük asfalt ve beton yol çalışmasının gerçekleştiğini ifade ederek, “Bu çalışmalar birlik ve beraberliğin ürünüdür. Bu çalışmalar bitmedi inşallah bundan sonrada devam edecektir. Bu seçim beka meselesidir. Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir. 31 Mart’ta sandıkları patlatarak bu oyunu hep birlikte bozacağız. Bu seçimde verilecek olan her bir oyun kimleri sevindirdiğini kimleri üzdüğünü bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
“TRABZON’DA VE VAKFIKEBİR’DE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, “Trabzon’da ve Vakfıkebir’de çok önemli hizmetler yapıldı. Belediye Başkanımız 5 yıldan beri ben şahidim hasta olmasına rağmen izin aldı, izinli gününde oturdu çalıştı. Biz memleketimizin geleceğini düşünüyoruz. Dile kolay 400 kilometreye yakın beton ve asfalt yol yapıldı. Sanat yapıları yapıldı.  Daha önce stabilize yol yapılırken kurbanlar kesilir, dozerler davul ve zurnalarla karşılanırdı. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bu ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği her şeyden önemlidir. Bunun için Cumhur İttifakı var. Farklı siyasi partilere gönül vermiş kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum; Şu fotoğrafa bir bakın bir tarafta AK Parti ve MHP diğer tarafta CHP-İYİ Parti- HDP ve diğerleri. Ebetteki bu istiklal ve istikbal mücadelesidir. Elbette ki bu beka meselesidir. Lütfen büyük fotoğrafa bakarak kararınızı verin” şeklinde konuştu.