Vakfıkebir’e atanan Savcı Elif Semizoğlu, Hakimler Burak Oğuz Çiftçi, İrem Durukan ve Zeynep Erdemli görevlerine başladılar.



1995 yılında Rize’de doğan Savcı Elif Semizoğlu, ilk ve orta öğrenimini Rize’de, lise öğrenimini Güneysu ilçesi Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Hukuk fakültesini İstanbul Doğuş Üniversitesi’nde tam burslu olarak bitiren Savcı Elif Semizoğlu, savcılık stajını Rize’de yaptıktan sonra ilk görev yeri olarak Vakfıkebir İlçesine atandı.
 Hakim Burak Oğuz Çiftçi, 1992 yılında Erzurum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum ve Elazığ’da, lise öğrenimini Elazığ ve Tokat’ta yaptı. Ankara Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Hakim Burak Oğuz Çiftçi, Tokat İlinde hakimlik stajını yaparak ilk görev yeri olan Vakfıkebir İlçesine atandı.
Hakim İrem Durukan, 1992 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da yaptıktan sonra Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak üniversite tahsilini tamamladı. İki yıla yakın avukatlık yapan Hakim İrem Durukan, Ankara’da hakimlik stajını yaptıktan sonra ilk görev yeri olarak Vakfıkebir’e atandı.
Hakim Zeynep Erdemli, 1993 yılında Bandırma’da doğdu. İlkokulu Balıkesir’de ortaokul ve liseyi Mersin’de bitirdi. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünü tamamladıktan sonra kısa bir süre avukatlık yapan Hakim Zeynep Erdemli, Ankara’da hakimlik stajını yaparak Vakfıkebir’e atandı.