Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev süreleri biten yönetici kadrolarına yeni atamalar yapıldı ve Müdür Yardımcılığı görevine Personel Şubede görev yapan Hasan Sağlam atandı.



Vakfıkebir Devlet Hastanesinde uzun yıllardır görev yapan Hasan Sağlam Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Yeni görevine başlayan Sağlam yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Vakfıkebir Devlet Hastanesinde halkımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunulması için elinden geleni yapacaklarını bildiren Sağlam: "Ancak iyi bir hizmetin tek başına değil tüm çalışma arkadaşlarımın ekip ruhuyla hareket etmesiyle gerçekleşebilecektir. Öncelikle bunu başarmamız gerekir. Vakfıkebir Devlet Hastanesinin Büyükliman Havzasında yaşayan tüm insanlara hizmet verdiğini belirten Sağlam, bilhassa kaliteli hizmet anlayışı ile bölgenin göz bebeği olan Hastanemizi daha da yüksek seviyelere ulaştırabilmek için tüm personelimizle birlikte özverili bir şekilde çalışacağız. Ayrıca bizleri bu göreve layık gören devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.
“HASAN SAĞLAM KİMDİR?”
Sağlam; “1970 yılında Vakfıkebir de doğdu. Trabzon İli Vakfıkebir İlçesi Sinanlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olup,  ilkokul öğrenimini Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulunda, orta öğrenimini Vakfıkebir Lisesi orta kısmında, lise öğrenimini ise Trabzon Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olarak Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 1996 yılında Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde memuriyete başlayan Sağlam, 1997 yılından beri Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapmaktadır. 2017 Yılı Aralık ayı itibari ile Vakfıkebir Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.