Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulunun ardından yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Kadem Sağlam ilçede herkes tarafından sevilen, sayılan ve ilçenin önemli değerlerinden birisi. Yapılan Kongrede yeniden başkanlığa layık görülen Sağlam, Vakfıkebir İlçe Seçim Müdürü Enes Yavuz’un elinden mazbatasını alırken kendisine Esnaf Odası Muhasebe birimi sorumlusu Mustafa Sezgin’de eşlik etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam mazbatasını aldıktan sonra yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

“MÜCADELEMİZ DIŞARIDA DAHA BİRLEŞTİRİCİ DAHA BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLMAKTIR”

Başkan Sağlam, “Önümüzdeki dönem için Vakfıkebirli Esnaf ve Sanatkarımız mücadele noktasında bölünmeden, parçalanmadan bize tekrar yetki vermiştir. Bu da demektir ki! bizim omzumuza daha ağır bir yük binmiştir. Çünkü esnaf ve sanatkarımız bize güven duyarak bizim tek listeyle seçimlere gitmemize sebebiyet vermiş. Esnaf Odamızın alt yapı olarak bir sıkıntısı kalmamıştır. Bundan sonraki mücadelemiz dışarıda daha birleştirici daha bütünleştirici olmaktır. Zaten bahsettik biz bize yeteriz kampanyası işte bu bölgedeki Vakfıkebir sınırları içerisindeki tüm esnaf ve sanatkarımız ve tacirlerimizle beraber ortak bir çalışma düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bunu da gerçekleştireceğiz dedi.”

Başkan Kadem Sağlam, 17 Mart 2022 günü yapmış olduğumuz Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Kongremize tek liste ile gitmemize vesile olup, bizlere tekrar görev veren tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.  Ayrıca başta esnaflarımız olmak üzere kongremize katılarak bizlere onur veren TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’a, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya, siyasi partilerimizin saygı değer Başkan ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın Başkan ve yöneticilerine saygı değer iş adamlarımıza, saygı değer muhtarlarımıza ve değerli basın mensuplarına en kalbi duygularla teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.”