Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün gençlere yönelik yürüttüğü çalışmaları kapsamında, Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii'nde iftar programı düzenlendi.



Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi ve ayı zamanda İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nde görevli Ahmet Sağlam'ın organize ettiği iftar programına, Murakıp Ömer Çınar, Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Dunay, gençlik koordinatörlüğünde görevli İmam Hatip Davut Ertürk ve mahalle gençleri katıldı.
Gençlerin yoğun katılım gösterdiği iftarın ardından, yatsı/teravih namazı öncesi Kursu Öğreticisi Ali Dunay, camide gençlere yönelik sohbet gerçekleştirdi. Namazdan sonra çay ikramı eşliğinde gençlerle yapılan sohbette; programa iştirak eden ilçe müftülüğü personeline ve gençlere özellikle teşekkür eden İmam Hatip Ahmet Sağlam, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz, yarınlarımızın ümidi; onlar için ne yapsak azdır. Katılım sağladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün, müftülük bünyesindeki koordinatörlükler ve bürolar aracılığı ile farklı alanlarda, toplumun hiçbir kesimini açıkta bırakmayacak şekilde birçok faaliyet yürütme gayretinde olduğunu da belirten Ahmet Sağlam, "Diyanet işleri Başkanlığımızın gençlere yönelik başlattığı çalışmaya esas olarak ilçe müftülüğümüz bünyesinde oluşturulan gençlik koordinatörlüğümüzün, gençlerimize yönelik çalışma ve faaliyetleri, ilçe müftümüz Sayın Hüseyin Köksal hocamızın fikirleri ve bizleri teşvikleriyle bir çok alanda bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Cenab-ı Hak gayretlerimizi hayırlara vesile kılsın. Milli ve manevi değerlerine duyarlı, bilinçli ve şuurlu gençlerimizin sayısını artırsın." sözlerine yer verdi.