Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı doğrultusunda; Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu çerçevesinde Vakfıkebir İlçe stadında 24 il, 50 takım ve 750 sporcunun katılımlarıyla birlikte Okul Sporları RAGBİ Gençler (kız-Erkek) Türkiye birinciliği başladı. 21 Mart tarihinde başlayan şampiyona 25 Mart günü ödül töreniyle sona erecek.

22 ilden, 50 takım ve 750 sporcunun katıldığı Okullar arası Gençler Türkiye RAGBİ Şampiyonanın açılış törenine katılan Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner yaptıkları konuşmalarda ülkemizin dört bir yanından gelen gençleri ilçemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm takımlara başarılar dilediler.

Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Vakfıkebir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Müdürü Kadri Alay, sporcular ve vatandaşlar katıldılar.