İstanbul’da “Gürsan Isı “şirketinin sahibi  Vakfıkebir Lisesi mezunu Osman Pamuk mezun olduğu okulda  özlem giderdi. Mezun olduğu okula 10 adet ayak basmalı el dezenfektanı hediye etti. 

Osman Pamuk, ziyaret amacıyla geldiği Vakfıkebir’de mezun olduğu Vakfıkebir Lisesi’ne giderek öğrencilik anılarını tazeledi.

Osman Pamuk kimdir?

Vakfıkebir Tarlacık Mahallesinden.1954 doğumlu.  Vakfıkebir Lisesi mezunu Osman PAMUK, 1976 yılında KTÜ Kimya Mühendisliği fakültesinden mezun oldu. 1977 yılında Koç grubuna bağlı OTOSAN otomobil fabrikasında proje geliştirme mühendisi olarak görev aldı. Yedek subaylık dönemi sonrası 1979 yılında I.E.T.T. Gaz fabrikalarında İşletme Mühendisi olarak görev yaptı. 1986 ve 1992 yılları arası İstanbul’da doğalgaz dönüşümü hazırlık projelerinde önemli görevlerde bulundu. 1992 Nisan ayında İGDAŞ' ta uzman olarak göreve başladı. İstanbul gibi dünyanın en büyük dönüşüm projelerinden birinde görev aldı. 1995 yılı sonu itibari ile İGDAŞ”taki görevinden ayrıldı. Kurucusu olduğu GÜRSAN ISI  Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başladı. Geçen yılların verdiği tecrübe, bilgi ve deneyimlerini GÜRSAN ISI kanalıyla İstanbul halkına ve artık günümüzde tüm ülke insanına sunmaya başladı.

Osman Pamuk, ziyaret amacıyla geldiği Vakfıkebir’de mezun olduğu Vakfıkebir Lisesi’ne giderek öğrencilik anılarını tazeledi. Okul Müdürü Kadri Alay ile mezuniyet kayıtlarını ve Öğrenci Kişisel Dosyası”ndaki belgelerini inceledi. İlkokul ve ortaokul diplomalarının fotokopilerini alan Osman Pamuk,öğretmenlerini özlem, saygı ve rahmetle andı.

Pamuk, mezun olduğu okulun öğrencilerinin kullanması için 10 adet özel imal edilmiş ayak basmalı el dezenfektanı okula hediye etti.