Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu Müdiresi Nural Balta, Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerine yönelik palyaço eşliğinde moral ve motivasyonu artırmak ve kaynaşmak amacı ile kahvaltı programı düzenledi.



Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu Müdiresi Nural Balta farkındalık yaratmak amacı ile hafta sonu öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik moral motivasyonu artırmak amacı ile palyaço eşliğinde kahvaltı programı düzenledi. Yapılan kahvaltının ardından palyaço eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, hem gönüllerince eğlenirken hem de yüzlerinin boyanmasından oldukça memnun kaldılar.
Okul Müdiresi Nural Balta yaptığı açıklamada; “Palyaço’muz eşliğinde çocuklarımız ve aileleri çok güzel vakit geçirdiler. Bu organizasyona katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle bir nebze olsun eğlenmelerine, gülmelerine katkı sunmak istedik. Benzer etkinliklere her zaman önem verilmesi gerekir. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sürdürmeyi planlıyoruz. Ailelerimizle ve çocuklarımızla birlikte farkındalık oluşturup kaynaşmayı da sağlıyoruz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.”
2. Eğitim öğretim yılı itibariyle Cumhuriyet Anaokulu'nda Özel Eğitim Sınıfı açtık
Okul Müdiresi Nural Balta okulun durumu hakkında da genel bir bilgi verdi. Balta; "2. Eğitim öğretim yılı itibariyle Cumhuriyet Anaokulu bünyesinde Özel Eğitim Sınıfı açtık. Gittikçe genişleyen Cumhuriyet Anaokulu ailesi olarak öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, personellerimiz ve okul idaremizle hepimizin yenilenerek ve heyecanla okula gelmesi bizleri mutlu ve umutlu kılıyor. Bu heyecanın artarak devam etmesi ümidiyle, Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmeyi diliyoruz. Dedi."