2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) de eğitimlerini tamamlayan Özel Eğitimdeki 12. Sınıf Öğrencilerine güzel bir mezuniyet töreni düzenlendi.



İlçemiz Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında hem örgünde hem de Özel Eğitimdeki 12. Sınıf öğrencilerine güzel bir mezuniyet töreni düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ve "TVİT(Trabzon Vakfıkebirli İş Adamları Topluluğu) " grubunun temsilcilerinin katılımı ve velilerinde özel ilgileri ile öğrenciler gerçek hayata uğurlandılar.
Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu yaptığı açıklamada; “Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM)olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılı yıl sonu mezuniyetimizi gerçekleştirerek 17 özel öğretim öğrencisi ve 20 örgün eğitim öğrencisi olmak üzere toplamda 30 öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşamaktayız. Gençlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.”
Müdür Kahyaoğlu; “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Samim Aksoy’a ve ayrıca özel öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen TVİT(Trabzon Vakfıkebirli İş Adamları Topluluğu) üyelerinden Murat İslam ve Recep Bayraktar ‘a teşekkür ederiz. Törenin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz dedi.”