Çarşıbaşı Gazi İ.O, Şahinli İ.O. ve Çarşıbaşı O.O. özel eğitim sınıfı öğrencileri kendi pizzalarını hazırlayıp pişirmenin zevkini yaşadı.



Vakfıkebir Crekers Pizza'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler gönüllerince eğlenerek kendi pizzalarını yapma imkanı buldu.
Pizza ustaları nezaretinde hamur açan özel çocuklar daha sonra hazırladıkları hamurlara kendi damak tatlarına göre pizza malzemelerini koydu. Hazırlanan pizzaların pişirilmesinin ardından öğrencilere servis yapıldı. El emekleri pizzaları afiyetle yiyen öğrencilerin neşesi gözlerinden okundu.
Özel öğrencilere öğretmenleri Erdem Beşiroğlu, Reyhan Gedikli Biçici, Ela Aydın, Songül Yıldırım, Fatmanur Ülken ve Tamer Çelik refakat etti.
Yapılan farkındalık etkinliği hakkında bilgi veren Öğretmen Tamer Çelik, " Bu organizasyonun gerçekleşebilmesi için Crekers'in bölge müdürü ile görüştük. Yardım ve destek istedik. Onlarda bizleri Vakfıkebir Şubelerine yönlendirdiler. Amacımız özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımını sağlamak ve onlara kendi işlerini kendilerinin yapabilme becerilerini ve özgüvenlerini kazandırmak olduğunu söyledi."
Çelik ayrıca ikinci dönem 10-16 Mayıs engelliler haftası içinde organizasyon yapma çalışmaları olduğunu belirtti.