Vakfıkebir İlçesi Osman Tan Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anneler günü etkinliği okulun konferans salonunda yapılırken, program hem ağlattı hem güldürdü.



Osman Tan ortaokulunda Anneler günü programı kutlaması duygusal anlara, ardından büyük bir eğlenceye ve kahkaha tufanına sahne oldu. Program ilk olarak “Sol yanım acıyor anne şiiri” ve ardından Okul korosunun seslendirdiği Annelere özel şarkılar büyük beğeni toplarken duygulu anların da yaşanmasına sahne oldu. Programın en heyecanlı bölümü olan bilgi yarışmasında ise oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Anne ve Çocuklara birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları ile ilgili sorular soruldu. Anne ve çocuğunun aynı takımda yarıştığı yarışmada beş Anne-Çocuk takımı yarıştı. Aynı sorulara aynı cevapları vermesi gereken takımlar oldukça zorlu anlar yaşadı. Sorulara anne ve çocukların farklı cevaplar verdiği anlarda ise kahkaha tufanı yaşandı. Yarışmayı Gülsüm Koyun adlı anne ile kızı Zehranur Koyun birincilikle tamamladı. Ödül töreni kısmında Velilere Süpürge, Oklava, Terlik gibi hediyeler verilmesi seyircilerden büyük alkış aldı.
Okul Müdürü Şevket Uçar programda emeği geçen öğretmenler Can Yeşilbaş, Elif Er, Emine Eyüpoğlu, Reyhan Turan Birinci, Yavuz Cömert, Mehmet Ali Şahin ve Alper Mumcu’yu kutladı.