2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararname ile 10 ilin valisi görevden alındı, 20 ilin valisi değişti. Görevden alınan 9 vali, Vali Mülkiye Başmüfettişliği'ne, 1 vali ise Teftiş Kurulu Başkanı görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı.

Görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını vurgulayan hemşerimiz Vali Osman Bilgin, şunları kaydetti: "Bizim yöneticilik anlayışımızda hep birlikte el ele vererek ve iz bırakarak, insanlarla iç içe olmak vardır. Hepsinden önemlisi de makamdan güç almaya değil, makama güç katmaya çalışacağız. Çünkü makamlar gelip geçicidir. Ama yaptığınız hizmetler daimdir, kalıcıdır. Bizler buraya esasen halkımızın teveccühü ile gelmiş insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun bizlere bu görevi layık görmeleri beni son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şırnak İlimize ve ilçelerine hizmet etme fırsatımız olacak inşallah dedi."

OSMAN BİLGİN KİMDİR?

1978 yılında Vakfıkebir’de dünyaya geldi. Lise öğrenimini Vakfıkebir ilçesinde tamamladı.1997 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğünde Brokerlik eğitimi aldı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajı sonrası 1998-1999 yılları arasında 1 yıl Avukatlık yaptı. 2000 yılında Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. 2000-2003 yılları arasındaki Kaymakamlık adaylığı döneminde sırasıyla; Konya - Çumra, Ordu - Ünye, Manisa - Ahmetli ve Kula İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.