1 Nisan 2021 tarihinde Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Şebekesi Yapım İşi ihalesi sonucunda ihaleyi alan Girişim Elektrik firması ile sözleşmesi imzalandı.

Vakfıkebir Kaymakamlık toplantı salonunda noter huzurunda düzenlenen imza törenine Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir OSB Müdürü Duygu Sağlam, Vakfıkebir OSB Yönetim Kurulu Üyesi Enver İskenderoğlu ve ihaleyi alan Girişim Elektrik firma yetkilisi Deniz Gezer katıldılar.

Törende konuşan Vakfıkebir Mesut Yakuta, “Yüzlerce vatandaşımıza iş ve aş kapısı olacak olan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemiz de altyapı ve yeni yol sözleşmelerinin ardından Elektrik Şebekesi Yapım İşi sözleşmesini de imzaladık. Katkısı olan, emeği gecen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

TÜM SÖZLEŞMELER TAMAM

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, “Bugün imzaladığımız elektrik şebekesi yapım işi sözleşmesi ile birlikte Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde yapılacak olan tüm çalışmaların sözleşmelerini tamamlanmış olduk. OSB alanı içerisindeki yollar, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve telekom altyapı şebekesine ait inşaat işlerini kapsayan altyapı yapım çalışmaları da sürüyor. Çalışmalar Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın talimatıyla 2021 yılı sonuna kadar tamamlanacak.  

BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, bir önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Adnan Günnar’a, Bahar Ayvazoğlu’na, Salih Cora’ya, Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu'na ve Bölge Müdürlerimize, Ticaret Sanayi Odamızın Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz. OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi