Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar Gazetemizi ziyaret ederek ilçede yapılacak olan kutlama törenine davet etti. Ziyaret sırasında Gazetemiz Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, gazeteciler ile emniyet birimleri omuz omuza görev yapmaktadırlar dedi.

"OMUZ OMUZA GÖREV YAPIYORUZ"

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, “Türk Polis Teşkilatı mensupları olarak 10 Nisan’ı her yıl Polis Günü olarak kutluyoruz. Bizler emniyet mensupları nasıl cansiperane çalışıyorsak değerli basın mensupları da ortaya koydukları kamu hizmeti nedeniyle her türlü takdiri hak ediyor. Biz her zaman sizlerin yanındayız dedi. Yapılan tüm çalışmaların basında yer almasından mutluluk olduğunu dile getiren Müdür Bekar, Suç ve suçluyla yapılan her türlü mücadelede basını yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bekar, Sizlerle birlikte omuz omuza görev yapıyoruz. Bu uyumlu çalışma sayesinde yapılan bütün faaliyetlerden vatandaşın haberdar olmasını sağlıyorsunuz. Sizler Büyükliman Postası Gazetesi olarak bölgenin en güçlü sesisiniz. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışınızdan dolayı sizleri kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.”

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

“SİZİN VARLIĞINIZLA DAHA GÜVENDEYİZ. İYİ Kİ VARSINIZ”

Emniyet mensuplarıyla, gazetecilerin birçok etkinlik ve olayda beraber çalıştığına dikkat çeken Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın, “Emniyet güçleri asayişi sağlamak için çalışırken bizler de olayları en doğru, tarafsız ve hızlı biçimde kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. Omuz omuza görev yapıyoruz. Tabi bazen sıkıntılarımız oluyor fakat bu sorunlara çözüm üretme konusunda bize her zaman destek oluyorsunuz. Ben tekrar sizin nezdinizde Türk Polis Teşkilat’ımızın kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyorum. Türk polisi, Türk milletinin gururudur" şeklinde konuştu. 177 yıldır gece gündüz demeden halkımızın emniyeti ve güvenliği için çalışan tüm emniyet teşkilatına teşekkür eden Aydın, “Başta siz değerli Emniyet Müdürümüz olmak üzere sizin ve tüm Emniyet Teşkilatının 177. Yıldönümlerini kutluyoruz. Gece gündüz demeden can güvenliğimiz için çalışıyorsunuz. Sizin varlığınızla daha güvendeyiz. İyi ki varsınız” dedi.

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar’a basınla uyumlu çalıştıkları için de teşekkür eden Sadık Aydın, “Bütün basın mensubu arkadaşlarımız sizinle uyumlu çalıştıklarını ve istediklerinde size ulaşabildiklerini söylüyorlar. Bu çok memnuniyet verici. Bizler de tıpkı emniyet teşkilatımız ve diğer tüm kamu kuruluşlarımız gibi kamu adına hizmet ediyoruz. Devletimizin, ilimizin ve bölgemizin menfaatine olacak her türlü çalışmada yer almaktan gurur duyarız. Tüm arkadaşlarım bu mesleki bilinçle şehirlerine, ülkelerine hizmet ediyorlar. Emniyet teşkilatımızla her türlü projede bir arada çalışmak isteriz. Bu nazik ziyaretiniz ve davetiniz bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi.