TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 2022 Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmaları bölge finalleri, Erzurum bölgesel proje değerlendirmesinde Trabzon’u temsilen yarışmalara üst üstte 4. Kez katılma başarısı göstererek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

TUBİTAK 2204 B ortaokullar arası proje yarışmasında bölge birincisi olarak Trabzon’umuzu ve bölgeyi Türkiye finalinde temsil etme hakkı kazanan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğrencileri Alara Şafak ve Sena Semin Yıldız; İlçe Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’ ı makamında ziyaret etti. Dereceye giren öğrenciler ve öğretmenlerini başarılarından ötürü tebrik eden İlçe Kaymakamı Uzan öğrencileri hediye ile ödüllendirdi. Türkiye Finalleri için de başarı dileklerini iletti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Uzan, “Bu gururu ilçemize ve ilimize yaşatan Okul Müdürü Çetin Zaim başta olmak üzere, Proje Rehber Öğretmeni Adem Albayrak´a, öğrencilerimiz Alara Şafak ve Sena Semin Yıldız’a teşekkür ederim. Vakfıkebir’de eğitime vermiş olduğumuz desteklerin başarıya dönüşmesinden dolayı da ayrıca mutlu oluyoruz. Öğrencilerimizin yalnızca bilim ve eğitim alanında değil sosyal, sportif ve kültürel alanda da üstün başarılar sergilemeleri bizleri gururlandırıyor. Bu konuda daha çok öğrencimizin aktif olmasını istiyoruz ve her türlü desteğe hazırız. 6 -10 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Türkiye finallerinde öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.”