Vakfıkebir Osman Tan Ortaokulu Öğrencileri Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aydın Kant’ı makamında ziyaret ettiler.



Vakfıkebir İlçesi Osman Tan Ortaokulu öğrencileri ile beraber okulun öğretmenlerinden, Muammer Erkan, Elif Er, Can Yeşilbaş’ın katılımı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Aydın Kant’a başarı dileklerinde bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacı ile ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında sorduğu soruları Başhekim Aydın Kant tarafından cevaplandırıldı. Başhekim Kant hastane hakkında açıklama yaparak, Vakfıkebir Devlet Hastanesinin bölgemiz için ne kadar önemli ve değerli olduğu konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Uzm. Dr. Aydın Kant Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Hatırlanılmak gerçekten güzel bir duygu. Bu tür güzel ziyaretler bizim için anlamlı oluyor. Öğrencilerin bizi ve doktor arkadaşlarımızı ziyaret etmesi moral motivasyon açısından daha bir anlamlı oluyor. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Bugünün minikleri geleceğin doktorları ve sağlık çalışanları olacaklar. Osman Tan Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini bu nazik ziyaretleri nedeniyle gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrencilere ziyaret kültürünü ve insanları memnun etme davranışları kazandırdıklarını ifade eden okul öğretmenleri, insanlar arası ilişkileri geliştirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “Doktorluk mesleğinin günümüzdeki işlevi belli. Birçok yerde doktorlar görevlerini zor şartlar altında yapıyorlar. Günümüzde özellikle de hastalıkların artmasından dolayı doktorlara olan ihtiyaçlarda artmıştır. Öğrencilerle birlikte yaptığımız bu ziyaretler doktorlara moral oldu ve onların da unutulmadıklarını gösterdi” diye konuştu.