“Milli Ağaçlandırma Günü”  kapsamında Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Vakfıkebir İlçe Orman İşletme Şefliği ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi üyeleri ve İlçe Orman İşletme Şefliği personeli ile birlikte Gençlik Merkezi Binasının yanında bulunan boş alana fidan dikimi yapılarak Milli Ağaçlandırma Günü kutlandı. Etkinlikte Vakfıkebir Gençlik Merkezinin efsane müdürü merhum Mustafa Turupçu anısına da fidan dikimi gerçekleştirildi.

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gençlik Merkezi Binası yanındaki boş arazide yapılan ağaç dikim etkinliğine Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş,  Trabzon Orman İşletme Müdür Yardımcısı Gökmen Genç, Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bulut, İlçe Orman İşletme Şefliği personeli ve Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler katıldılar.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil; “Gençlik Merkezimizin de ismini taşıdığı Merhum Mustafa Turupçu Müdürümüzün anısına Gençlik Merkezi ailesi olarak hatıra fidan dikimi gerçekleştirdik dedi.