Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’nu makamında ziyaret ederek bazı konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile gündeme dair olayları değerlendiren Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, “Muhtarlığı rica kurumu olmaktan çıkarıp icraat kurumu haline getirdik" dedi.
“MUHTARLIĞI ÜLKEMİZDE ÖRNEK HALE GETİRDİK”
Vakfıkebir Çarşı Mahallesi muhtarlığına yeniden Aday olan Muhtar Gökhan Bahadır şunları söyledi; “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki! Bu ilçeye yapmış olduğunuz katkı ve hizmetler takdire şayandır. Tarafsız habercilik anlayışınızla bizlerin ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının sesi ve kulağı oluyorsunuz. Yerel basın ilçenin tanıtımı açısından da çok önemli bir unsurdur. İlçemizde yapılan icraatların yayınlanması ve duyurulması adına önemli bir görev ve misyonu başarılı bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizleri kutluyorum dedi.”
Muhtar Bahadır; “Bizler mahalle halkımızdan aldığımız bu desteği gücü kul hakkı sayarak hizmet ettik. Şükürler olsun. Rabbim bizleri mahcup eylemedi. Yine aynı heyecan ve anlayışla hizmetlerimize yenilerini ekleyip hizmete devam edeceğiz. Bizler hizmet merciinin en önemli unsurlarıyız. Hizmette küskünlük olamaz.  Hiç Kimseye bir küskünlüğüm söz konusu bile değildir. Hizmetin en iyisini mahalle sakinlerimize getirmek için var gücümle çalışıyorum. Çarşı mahallesinin yönetim kurulu ülkemizin en genç yönetim kuruludur. Yeni yaptığımız değişim ile yönetim kurulumuzu daha da güçlendirdik. Vakfıkebir Çarşı Mahallemizin sesini her platformda duyurduk. Muhtarlığı ülkemizde örnek hale getirdik.  Muhtarlığı rica kurumu olmaktan çıkarıp icraat kurumu haline getirdik. Bu hususta bizden yardımını esirgemeyen ilçe insanıma hemşerime minnettarım. Sırf bu hizmet aşkımız sayesinde gerek sosyal medyada gerek ilçemde ve civar ilçelerde çok kıymetli dostlarım hemşerilerim bizzati bizleri bir üst noktada görmek istediklerini beyan ediyorlar. Bizde onlara sabretmelerini, elbet bir gün belki yarın belki yarından da yakın nasipse o makamlara aday olacağımızı belirttik.  Ama bilinsin ki hedefimiz var. Henüz yolun başındayım. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle 2019 yılımızın tüm Türk İslâm Alemine hayırlara vesile olmasını niyaz edip, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize İlçemize ve çarşı mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm muhtar ve adaylarımıza başarılar diliyorum. Kazanan Türkiye ve Vakfıkebir olsun.” Dedi.