Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Yapılan ziyarette muhtarlar adına kısa bir açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet çilingir şu ifadelere yer verdi. Çilingir, “Öncelikle ilçemize hoş geldiniz diyor, bizim üzerimize düşen sorumluluklar ne ise hep birlikte çözmeye ve yapmaya hazırız. Bizler toplumun her kesimine eşit muamele etmeyi düstur edindik. Tekrar hoş geldiniz diyor ve yeni görevinizde yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz dedi.”

Rize Pazar İlçe Müftüsü iken Vakfıkebir İlçe Müftülüğü görevine atanan ve 09 Temmuz 2021 tarihi itibariyle de ilçedeki görevine başlayan Müftü Şükür Küçük'le tanışan ve bir süre baş başa sohbet eden mahalle muhtarlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Küçük, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Müftü Küçük, “Müftülük çok kutsal olduğu kadar aynı zamanda çok ağır bir görevdir. Bu görevi ifa ederken sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız olacaktır. Din konusunda toplumu aydınlatmak, gençlerle, çocuklarla ve ailelerle ilgilenmek, irşat hizmeti sunmak, görevlerimizin arasında yerini almaktadır. Bu hizmetleri Diyanet İşleri Başkanlığımızın mevzuatına uygun bir şekilde sunmak zorunda olduğumuzun bilincinde olacağız İnşallah. Vakfıkebir içimize atanmamdan ve bu güzel ilçemize hizmet edecek olmamdan dolayı çok mutluyum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.  Öncelikle mahalle muhtarları olarak yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretiniz için sizlere şahsım ve çalışanlarım adına çok teşekkür ediyorum.  İnşallah hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.” Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve ziyarette bulunan muhtarlara teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.