Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir beraberindeki muhtarlarla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Altın’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyerek, her konuda yardımcı ve destekçi olacaklarını söylediler.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Vakfıkebir ilçesine bağlı mahalle muhtarları, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanarak görevine başlayan Müdür Ahmet Altın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, ilçedeki eğitim-öğretim ile ilgili de bilgiler sundu. İlçenin eğitim düzeyindeki başarısını el birliği ile daha da yüksek seviyelere çıkarmak için gayret göstereceklerini dile getirdi. Bu çalışmalarımızda Muhtarımız da bizlere yardımcı olacaklardır. Müdür Altın, “Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde devletimizin en önemli temsilcileridir. Muhtarlarımızın aracılığıyla kamu hizmetleri vatandaşlarımıza en etkin ve verimli şekilde ulaşıyor. Muhtarlarımızın her biri mahallelinin takdirini kazanmış, tecrübeli muhtarlarımız. Kendilerini tebrik ediyorum. Ziyaretiniz ve desteğiniz bizleri onurlandırmıştır. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

“GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ise, "Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kısa bir süre önce görevine başladı. Müdürümüz eğitim camiasının içinden gelen tecrübeli, deneyimli ve önemli bir şahsiyet. Ayrıca ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden bir tanesidir. Eğitim ve öğretim alanında ortaya koyacağı bütün çalışmalarında kendisine kolaylıklar diliyor, her konuda yanında ve destekçisi olacağız. Bizler mahallelerimizde halkın memnuniyetini esas alarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş veriyoruz. Muhtarlık özverili bir görevdir. Layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin desteği ve önderliğinde mahallelerimizin her türlü sorununun çözümünde anahtar rol olmaya çalışıyoruz. Bizler bu bilinçle hizmet anlayışımızı sürdürürken, milli eğitim camiamıza da en güzel ve verimli şekilde yardımcı olmak için çalışacağız. Bu vesile ile göreviniz hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.”