Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Fethiye Mahallesi Muhtarı İzzet Çilingir ve beraberinde Bozalan Mah. Muhtarı Mustafa Turutoğlu, Kemaliye Mah. Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu, Yalıköy mah. Muhtarı Yüksel Baş, Şenocak Mah. Muhtarı Avni Özoğlu, Ballı Mah. Muhtarı Fazlı Yolcu, Çamlık Mah. Muhtarı İlyas Bahadır, Hamzalı Mah. Muhtarı Nurettin Bilgin, Güneyköy Mah. Muhtarı Suvari Şeref ve Açıkalan Mah. Muhtarı Halim Sağlam ile birlikte Büyükliman Postası Gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na çalışmalarında başarılar dilediler.

MUHTAR ÇİLİNGİR; “BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR”

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği bu zor günlerde, basının bundan etkilenmemesi mümkün değil. Özellikle Yerel basın bu süreçten büyük oranda etkilendi. Bizler de muhtarlar olarak her zaman basınımızın yanında yer alarak onlarla dayanışma göstermeye gayret ediyoruz. Büyük özveri gösteren Büyükliman Postası Gazetesi özelinde tüm basın emekçilerine başarılar diliyor, gazetenin yazı işleri müdürü Sayın Ahmet Kamburoğlu’na bize de gazetesinde söz hakkı verip her zaman haberlerimizi yayınladığı için teşekkür ediyoruz dedi.” Çilingir, "Halkın en doğru bilgiye ulaşması için zorlu şartlar altında görev yapan siz değerli gazetecilerimizin, bu anlamlı ve kutsal görevi en güzel şekilde tarafsız habercilik anlayışı ile yerine getirdiğinizi gözlemliyoruz.  Biz mahalli idarecilerin de her zaman gözü kulağı olan ve mahallemizdeki sorunlarımızın düzeltilmesinde yardımcı olan siz basın mensuplarına destekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah daha nice güzel haberler yazmanız dileğiyle başarılar diliyoruz" dedi. “Fikir ve ifade özgürlüğünün sürdürülmesinde güçlü bir basına ihtiyaç vardır. Özgür bir basın, güçlü bir demokrasi, güçlü bir ülke demektir. Bu bağlamda gazetecilik mesleğini ve bu mesleğin mensuplarını korumanın, demokratikleşme ve gelişme açısından önemli bir görev ve sorumluluk olduğunu düşünüyorum” diyen Dernek Başkanı İzzet Çilingir gazeteciliğin, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu aktardı, bu mesleğe senelerini verenler yanında, ancak bugün aramızda olmayan gazetecileri de rahmetle andı ve Büyükliman Postası Gazetesine yayın hayatında başarı dileklerini iletti.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman muhtarlarımızın yanındayız diyerek muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.