Vakfıkebir Ziraat Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan kongrede Muhammet Kılıç güven tazeledi.


 
Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan kongreye Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, CHP Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Tarım İlçe Müdürü Remziye Kuleyin, oda başkanları ve çiftçiler katıldılar.
Kongrede konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, her zaman çiftçilere ve tarımsal projelere destek olduklarını ifade ederek modern tarım yöntemlerinin uygulanmasının önemine değindi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ayrıca yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine başarılar diledi. Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç ise, görev süreleri boyunca önemli tarımsal projelere imza attıklarını ifade ederek yeni dönemde de bu projelerin devam edeceğini müjdeledi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimler sonucunda Muhammet Kılıç başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ünal Cengiz Çelik, Ali Öztürk, Özkan Aktaş, Mehmet Turutoğlu, Hikmet Baş ve Yılmaz Atik.