Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, beraberinde İlçe Vaizi Osman Öztürk ve Murakıp Ömer Çınar ile birlikte Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.


 
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve beraberindekiler, Başhekim Aydın Kant'ı makamında ziyaretlerinin ardından hastanede tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler. Ziyaretlerin hastalara ve hasta yakınlarına moral destek amacı taşıdığını belirten İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, servisleri gezerek hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu, hâl ve hatırlarını sorarak kısa süreli sohbetler etti ve Allah'tan acil şifâ temennîsinde bulundu.
 
Müftü Köksal, hastane ve hasta ziyaretlerinin ilçe müftülüğü bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nda görevli personel ve din görevlileri tarafından her hafta mutat olarak gerçekleştirildiğini de ifade etti.
 
Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve samimiyetten oldukça memnun kalan hastane yönetimi, hastalar ve yakınları ile hastane çalışanları, memnuniyetlerini ifade ederek İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'a ve ziyaretleri gerçekleştiren müftülük personeline teşekkür ettiler.