Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’nün minik öğrencileri, doktorlar ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar.



İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında ‘Kur’an Eğitimi ve Öğretimi’ gören 4-6 yaş arası öğrencileri temsilen bir grup öğrenci, hocalarının refakatinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlar ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.
İlk olarak 2 Nolu Sağlık Ocağı Grup Başkan Vekili Osman Güner ve ocak çalışanlarını ziyaret eden minikler daha sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Kant, Başhekim Yardımcısı Yaşar Tepe, Başhemşire Nilgün İskenderoğlu'nu ziyaret ettiler. Hastane doktorları ile acil ve ameliyathane çalışanlarını da ziyaret eden minikler, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar.
Ziyarette, doktorlara ve sağlık çalışanlarına gül takdim eden minik öğrencilerle tek tek ilgilenen doktorlar, çocukların cevabını merak ettikleri sorulara verdikleri cevaplarla sağlıklı yaşam konusunda bilgiler verdiler. Zaman zaman espriler de yaparak çocukları güldürmeyi ihmal etmeyen doktorlar ve sağlık çalışanları, bu ziyaretin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu ve çok memnun kaldıklarını ifade ederek öğrencilere, beraberindeki Kur'an kursu öğreticilerine ve ilçe müftülüğüne teşekkür ettiler.