Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bir grup personel ile birlikte ilçe merkezinde ve mahallelerde ikamet eden hastaları ziyaret etti.

Müftü Şükür Küçük, hasta ziyaretleri kapsamında; Yalıköy Mahallesi Orta Camii İmam Hatibi Hikmet Kalyoncu ile birlikte mahallede ikamet eden hasta vatandaşlar Hafız Hacı Mustafa Kalyoncu ve eşi Zehra Kalyoncu'yu, Ensar Camii Müezzin Kayyımı Muhammet Başkan ile birlikte Çarşı Mahallesinde ikamet eden Hafız Mustafa Tan ve aynı mahallede ikamet eden Ramis Selim adlı vatandaşları ziyarette bulundu.

Hasta vatandaşlarla onların aile yakınlarına moral ve manevi destek amacıyla bir grup personel ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, Müftü Küçük hasta vatandaşlar ve aile yakınlarıyla sohbet edip hâl ve hatırlarını sordu, tedavileri, bakım hizmetleri ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulunulan ziyaretlerde Müftü Küçük, hasta ve yaşlı vatandaşlara bol bol duâ etti, tüm hastalara Allah’tan âcil şifâlar, sabır ve metânet, yakınlarına da kolaylıklar, sağlıklı ve bereketli ömürler temennisinde bulundu.