Bir süre önce Tonya İlçe Müftülüğünden Ordu İli Ulubey İlçe Müftülüğüne atanan Müftü Haki Özgül, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile hasret giderdi.

Tonya İlçe Müftülüğü görevini başarılı bir şekilde 2 buçuk yıl boyunca sürdüren ve ardından Ordu İli Ulubey İlçe Müftülüğü görevine atanan Müftü Haki Özgül, özel işleri dolayısı ile geldiği Trabzon’dan dönüşü sırasında Vakfıkebir İlçemize de uğrayarak gazetemizi ziyaret etti. Tonya İlçesinde başarılı çalışmalara imza atan ve adını altın harflerle Tonya tarihine yazdıran Müftü Haki Özgül, işleri dolayısı ile geldiği Trabzon’dan dönüşte gazetemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. 2 aylık ayrılığın ardından güzel bir sürpriz yaparak güzel bir sohbet ortamında hasret giderdiğimiz Müftü Özgül, Tonya İlçesinde çok önemli hatıralarının ve anılarının var olduğunu söyledi. Ayrıca hiç unutamayacağı arkadaşlarının da varlığından söz eden Özgül, bu önemli dostlarımdan bir tanesi de sizlersiniz dedi.

“BÜYÜKLİMAN POSTASI GAZETESİ’Nİ UNUTMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Müftü Haki Özgül; “Tonya İlçesinde görev yaptığımız süre içerisinde her zaman Büyükliman Postası Gazetesinin çok önemli desteğini gördüm. Her zaman tarafsız habercilik anlayışınız ile ahlaklı ve ilkeli yayın hayatınızla hem Vakfıkebir de hemde Büyükliman Bölgesinde çok önemli bir görevi başarılı bir şekilde sürdürüyorsunuz. Bu bölgeden ayrıldığım günden buyana takip ettiğim kadarı ile yayın hayatınıza aynı çizginizden taviz vermeden devam ediyorsunuz. Yani çamur ad izi kalsın mantığı ile haber yapmıyorsunuz. Her zaman doğrunun yanında oldunuz. Sizleri unutmam mümkün değil. Tüm ekip arkadaşlarınızı kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi.”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise, “2018 yılında Tonya İlçemizde göreve başlayan Sayın Müftümüz Haki Özgül, 2,5 yıllık çalışma süresi içerisinde omuzlarındaki yükün ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek hareket etmiştir. Din Hizmetleri anlamında Tonya İlçe Müftülüğünün çıtasını yükseltmiştir. Tonya Tarihine Altın Harflerle Adını yazdırmıştır. Tonya İlçemize geldiği günden bu yana dini hizmetler anlamında önemli projelere imza attı. İlçede kalıcı önemli eserler bırakan Müftü Özgül, çalışkan yapısıyla tüm ilçe halkının takdirini toplayan önemli bir kurum amiri olmuştur.  2018 yılında geldiği Tonya İlçesi'nde, 2,5 yıllık hizmet süresi içerisinde oldukça başarılı ve farkındalık yaratan çalışmalara imza atmıştır dedi.”

Kamburoğlu, “Sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bizlerin de sizleri unutması mümkün değil dedi. Kamburoğlu, bölgeden ayrılışınız 2 ay olmasına rağmen Tonya İlçesinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar halen daha taktirle anlatılmaktadır. Yeni görev yerinizde de başarılı bir şekilde çalışmaya devam ettiğinizin haberlerini duyuyoruz. Bundan dolayı bizlerde çok mutlu oluyoruz. Bizleri unutmayarak ayrı bir değer verip ziyaret etmeniz son derece mutluluk ve onur verici. Büyükliman Postası Gazetesi olarak her zaman ilçe müftülüklerimizin yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Sizin başarılarınız ile gurur duymaya devam edeceğiz. Sizi hiçbir zaman unutmayacağız. Yeni görev yerinizde başarılı çalışmalar diliyoruz dedi.”