Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Yaygın Din Eğitimi Programı kapsamında Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minik öğrenciler için Kur'an kursu öğreticilerinin organizasyonu ile düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinliğine Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük de iştirak etti.

4-6 yaş grubu minikleri ziyaretinde kendilerine çikolata ikramında bulunan Müftü Küçük, öğrencilerle bir süre sohbet etti,  seviyelerine uygun sorular sordu. Minikler, "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kursta öğrendikleri bilgilerle hünerlerini sergilediler. İlahiler ve salat-ü selam okuyarak Peygamberimiz (s.a.s)'i anan minikler, Peygamberimizin doğum günü anısına hazırlanan pastayı da İlçe Müftüsü Şükür Küçük ile birlikte kestiler. 6 sınıfta toplam 75 minik öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda, öğrencilerin sağlık ve eğitim öğretim durumlarıyla ilgili Kur'an Kursu öğreticilerinden bilgi alan Müftü Küçük, kursun eksik ve ihtiyaçlarıyla ilgili de Kurs Yöneticisi Fatma Kapal'dan bilgi aldı. Öğrencilerin başarı ve heyecanından memnun kalan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, öğrencilere, kursta görevli Kur'an kursu öğreticilerine ve Kurs Yöneticisi Fatma Kopal'a teşekkür etti, eğitim öğretim hizmetlerinde muvaffakıyetler diledi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda, 2021 yılı itibariyle hafızlığa hazırlanan 54, 4-6 yaş grubu 75 öğrenci olmak üzere toplam 129 öğrenci eğitim öğretim görüyor.