Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, beraberinde İlçe Vaizleri Osman Öztürk ve Ekrem Akbaş ile birlikte Büyükliman Postası Gazetesini ziyaret ederek, İlçe Müftülüğüne verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.



Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, Büyükliman Postası Gazetesinde İlçe Müftülüğünün yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili olarak yapılan haberler için teşekkür etti.
"GAZETECİLİK, FEDAKÂRLIK VE SORUMLULUK İSTEYEN ZOR BİR MESLEKTİR”
"Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan siz değerli gazeteci arkadaşlarımız, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktasınız. İlçemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen siz değerli Büyükliman Postası Gazetesi mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktasınız. Büyükliman Postası Gazetesi çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdiğiniz bu önemli görev için teşekkür ediyorum.  
Gelişmiş bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de doğru haber yapan, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan, yalan haberden kaçınan, olmayan şeyi söylemeyen bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Bu nedenle, doğru gazeteci, yalansız basın kuruluşunun; ahlaki basın kuruluşları da gelişmiş bir ülkenin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Bizlerin ulaşamadığı topluluklara sizler sayesinde ulaşma imkânı buluyoruz, bizlere verdiğiniz destekten dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan Büyükliman Postası Gazetesi çalışanlarına başarılar diliyorum. Basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen siz değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yayın hayatı geçirmenizi temenni ederim” dedi.
“ÖRNEK VE BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTINIZ”
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise, “Müftü Hüseyin Köksal ve ekip arkadaşlarının kurum olarak yaptıkları başarılı çalışmaları takdir ile takip ettiklerini söyledi. Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne ivme kazandırdıklarını dile getiren Yazı İşleri Müdürü Kamburoğlu, İlçeye kazandırılan yatılı kız kuran kursunun küçümsenemeyecek bir başarının eseridir. Yatılı kız kuran kursu hem ilçemiz hemde bölgemiz için çok önemli bir yatırımdır. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçe müftülüğü olarak başlatmış olduğunuz öğrenciler ve komşularımızla cami buluşmaları her kesim tarafından takdirle karşılanıyor. Yaptığınız örnek ve başarılı çalışmalardan dolayı sizleri ve ekip arkadaşlarınızı kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Örnek ve başarılı çalışmalara imza attınız dedi.”