Vakfıkebir İlçesi Hamzalı Mahallesi'nden merhume Fatma Bilgin'in rûhu için, ebediyete uğurlanışının 3'üncü günü akşamı mahalle camiinde Kur'an-ı Kerim okundu ve duâ edildi.



İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ın da Murakıp Ömer Çınar'la birlikte iştirak ettiği program Hamzalı Mahallesi Yukarı Camii'nde yatsı/teravih namazından önce merhume Fatma Bilgin'in rûhu için okunan Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başladı. İlçe Müftüsü Köksal, kısa sohbetinin ardından duâ yaptı. Daha sonra Müftü Köksal'ın kıldırdığı yatsı ve teravih namazıyla program sona erdi.
15 Mayıs 2019 Çarşamba günü 60 yaşında vefat eden Fatma Bilgin için kendisini tanıyanlar; "Fatma ablamız, anne ve babasının vefatının ardından köyde ve yazın Hırsafa Yaylası'nda yalnız başına yaşıyordu. Birinci dereceden yakınları kendisinden önce vefat etmişti. Evlenmemişti. Komşularıyla ve çevresiyle insani ilişkileri son derece iyiydi. Cana yakın, güler yüzlü bir ablamızdı. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun." sözleriyle ortak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.